Posebni Medigroup programi

Nazad

Paket pregleda "Čekiraj se"

Uz snažnu podršku ovogodišnjem Beogradskom maratonu 22. aprila kroz brigu o zdravstvenom stanju svih učesnika, u MediGroup domovima zdravlja i Opštoj bolnici kreirali smo paket pregleda "Čekiraj se".

Celokupan tekst

Paket usluga "Korak po korak"

Redovni sistematski pregledi i kontinuirano praćenje zdravlja, rasta i razvoja deteta od strane odabranog pedijatra, preduslov su za zdravo odrastanje mališana. Zato smo u domovima zdravlja MediGroup uveli paket usluga pod nazivom “Korak po korak” koji uključuje godišnje preventivne preglede i samo lečenje uz mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata.

Celokupan tekst

Zimski sportovi

Pripremite se za sezonu zimskih sportova

Za uživanje u zimskim sportovima presudna je dobra fizička forma i pripremljenost: ojačani mišići, zdravi zglobovi i dobro opšte zdravstveno stanje.

Celokupan tekst

Vakcinacija protiv sezonskog gripa

Kao i svake godine MediGroup omogućava svojim klijentima vakcinaciju protiv sezonskog gripa u svim domovima zdravlja MediGroup-e: Domu zdravlja Jedro, Domu zdravlja Dr Ristić, Domu zdravlja Dr Ristić Banovo brdo i Domu zdravlja Bulevar. Za firme i kompanije je obezbeđena i posebna pogodnost dolaska tima lekara i medicinskih tehničara MediGroup-e, koji bi obavili vakcinaciju zaposlenih u prostorijama radne organizacije.

Celokupan tekst

Medicina rada

Medicina rada je grana medicinske delatnosti koja se bavi stanjima i bolestima nastalim uticajem faktorima sredine (npr. razne hemikalije, buka, vibracije, elektromagnetska zračenja, itd.) kojima je osoba profesionalno (svakodnevnim radom) izložena.

Celokupan tekst

Terenska služba – kućne posete

Tim lekara i medicinskih sestara Doma zdravlja Jedro u mogućnosti je da obezbedi kontinuirani zdravstveni nadzor onima kojima je ovakva vrsta podrške potrebna.

U okviru organizovanog kućnog lečenja bolesnika pružaju se sledeće usluge:

Celokupan tekst