Akcijska ponuda I popusti

Nazad


Martovska akcija: popusti namenjeni damama

Mesec mart tradicionalno smo posvetili ženama i njihovom zdravlju. U domovima zdravlja MediGroup, a u okviru mesečne akcije, dame mogu da obave različite specijalističke preglede po cenama nižim do 50%. Popust važi za sve specijalističke preglede, ultrazvučnu dijagnostiku, doppler vrata, nogu i ruku, holter TA i EKG, test opterećenja, hirurški pregled sa anoskopijom, fizikalnu terapiju kao i hemijski piling i mezoterapiju. Popust ne važi za pregled psihijatra.

Celokupan tekst

Senior sati: posebni popusti za starije od 65 godina

U nameri da našim starijim sugrađanima omogućimo posebne popuste na pojedine specijalističke preglede, u domovima zdravlja MediGroup - Dr Ristić (sve tri lokacije), Kalenić, Bulevar i Jedro - uveli smo program pod nazivom "Senior sati" namenjen starijima od 65 godina.
Celokupan tekst

Oktobar - mesec brige o reproduktivnom zdravlju

U godišnjem pregledu akcija na usluge vodećeg privatnog zdravstvenog sistema MediGroup, mesec oktobar rezervisan je za brigu o reproduktivnom zdravlju. U šest domova zdravlja ove ustanove važi popust do 50 odsto na ginekološke preglede, a uz svaki pregled MediGroup daruje mezoterapiju ili hemijski piling po posebnim cenama.

Celokupan tekst

DO 50% POPUSTA NA USLUGE IZ OBLASTI KARDIOLOGIJE

Za sve sugrađane u domovima zdravlja MediGroup tokom septembra, obezbedili smo posebne pogodnosti. U periodu od 1. do 30. septembra možete da obavite pregled kardiologa sa EKG-om, ultrazvučni prelged srca, holter TA, holter EKG i test opterećenja po cenama nižim i do 50%.

Celokupan tekst