MediGroup transport za pacijente iz zemlje I inostranstva

Nazad

POZOVITE - 060/4040200


Za sve pacijente kojima je neophodna brza i adekvatna lekarska pomoć, MediGroup obezbeđuje transport najsavremenijim sanitetskim vozilom u zemlji i regionu i transport avionom iz inostranstva. 

U cilju sveobuhvatne podrške pacijentima, MediGroup ima tim lekara i medicinskog osoblja koji imaju višegodišnje iskustvo rada na terenu i brige o najzahtevnijim pacijentima i specifičnim stanjima bolesnika. Ova usluga je od velike važnosti za pacijente koji zbog prirode bolesti ili povrede ne mogu biti prevezeni uobičajenim prevoznim sredstvima ili je neophodno da se sve vreme nalaze pod nadzorom zdravstvenih radnika. 

Transport se obavlja sanitetskim vozilom sa najsavremenijom opremom za bezbedan transport pacijenata i brze intervencije i u njemu se može ukazati svaka vrsta pomoći od kardiopulmonalne reanimacije, do infuzione terapije i imobilizacije. U zavisnosti od prirode bolesti pacijenta ili na njegov zahtev, u pratnji može biti lekar određene specijalnosti, lekar opšte prakse ili medicinski tehničar ukoliko nije neophodna pratnja lekara.

Transport se može organizovati i u Beogradu, ali i na celoj teritoriji Srbije. Usluge transporta odnose se i na otpust pacijenta iz bolnice ili od kuće do zdravstvene ustanove u kojoj je zakazan pregled i/ili dijagnostika, uz mogućnost čekanja i povratak pacijenta kući. Takođe, moguć je i transport do banjskih lečilišta.

Transport sanitetskim vozilom obavljamo i do aerodromaTransport sanitetskim vozilom obavljamo i do aerodroma do Doma zdravlja Jedro, uz pratnju medicinskog osoblja

Sanitetskim vozilom obavlja se i transport u inostranstvu, a MediGroup obezbeđuje i adekvatnu medicinsku pratnju pacijenata tokom avionskog transporta i od aerodroma do ustanove.

Prevoz pacijenata je još jedan segment poslovanja MediGroup koji kao vodeći nacionalni provajder privatnih zdravstvenih usluga pruža kompletnu uslugu u skladu sa evropskim standardima.

Sanitetski prevoz - Dom zdravlja Jedro