Opremljenost

Nazad

Dom zdravlja Jedro

Na 1.500 kvadratnih metara, u 17 savremeno opremljenih ordinacija radi 30 stalno zaposlenih lekara, a pacijentima su na raspolaganju terenska služba i prevoz pacijenta u zemlji i inostranstvu.

Dom zdravlja Jedro - ordinacija

U Domu zdravlja Jedro rade službe opšte i interne medicine, pedijatrija, ginekologija, urologija, ORL, dermatovenerologija, neurologija i psihijatrija, fizikalna medicina i rehabilitacija.Specijalistički kabineti za kardiologiju, gastroenterologiju, nefrologiju, hematologiju, reumatologiju kao i laboratorijska dijagnostika.

 

  • Opšta bolnica MEDIGROUP nalazi se u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2.
  • Dom zdravlja "Jedro" nalazi se u ulici Jurija Gagarina 14 i prostire se na 1550 m2.
  • Dom zdravlja "Dr Ristić" nalazi se u ulici Narodnih Heroja 38 na Novom Beogradu i prostire se na 1200 m2 kao i u ulici Visoka 16 na Banovom Brdu gde se prostire na 280 m2.
  • Dom zdravlja "Bulevar" nalazi se u ulici Bulevar Kralja Aleksandra 294 u Beogradu i prostire se na 800 m2.
  • "Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem Jevremova" nalazi se u ulici Gospodar Jovanova 51 na Dorćolu u Beogradu.
  • "Miloš Klinika" nalazi se na dve lokacije : u ulici Radoslava Grujića 25 i u ulici Bulevar oslobodjenja 189 u Beogradu iznad Autokomande.

Sinergijom ustanova članica MEDIGROUP platforme naš tim čini više od 250 stalno zaposlenih doktora koji uz doktore konsultante i gostujuće doktore iz inostranstva predstavljaju tim od preko 700 doktora koji su na raspolaganju pacijentima .

Ovaj tim stručnjaka pruža zdravstvene usluge pacijentima svih starosnih dobi od najmladjih do najstarijih kako gradjana i gradjanki Beograda, tako i Srbije i regiona.