O domu zdravlja "Jedro"

Nazad

Dom zdravlja Jedro - pultDom zdravlja Jedro je savremena i dobro organizovana medicinska ustanova koja obezbeđuje kvalitetnu brigu o zdravlju dece i odraslih.

Stručni tim i maksimalna posvećenost pacijentu su osnovni kvalitet u ponudi zdravstvenih usluga Doma zdravlja Jedro.

Na 1.500 kvadratnih metara, u 17 savremeno opremljenih ordinacija radi preko 30 stalno zaposlenih lekara, a pacijentima su na raspolaganju terenska služba i prevoz pacijenta u zemlji i inostranstvu.

Dom zdravlja Jedro - ordinacija

U Domu zdravlja Jedro rade službe opšte i interne medicine, pedijatrija, ginekologija, urologija, ORL, dermatovenerologija, neurologija i psihijatrija, fizikalna medicina i rehabilitacija. Specijalistički kabineti za kardiologiju, gastroenterologiju, nefrologiju, hematologiju, reumatologiju kao i laboratorijska dijagnostika.

 

Dom zdravlja Jedro pored pomenutih usluga odlikuje konstantno kreiranje namenskih medicinskih usluga za potrebe današnjih menadžera sa dugim radnim vremenom, profesionalnih i amaterskih sportista različitih uzrasta, žena na delikatnim radnim pozicijama i mnogih drugih kojima je potrebna dodatna posvećenost i pristup koji ce rešavati njihove potrebe i unapređivati njihovo zdravstveno stanje bez obzira na izloženost naporima.

Dom zdravlja Jedro - pregled

Ovi programi holistički kombinuju savremene klasične medicinske usluge sa najnovijom dijagnostikom specifičnih stanja i potreba i holističkim terapijama sprovođenih dinamički u adekvatnim vremenskim intervalima.

Dom zdravlja Jedro svoju specijalnost poseduje i u velikom broju inostranih građana i posetilaca koji redovno koriste naše usluge. Zahvaljujući konstantnom praćenju trendova u primarnoj medicinskoj zaštiti insistiramo na raznovrsnosti i prilagođavanju svim korisnicima.

Kao član Medigroup platforme Dom Zdravlja Jedro je u svakom trenutku u saradnji sa Medigroup Opštom Bolnicom i njenim polikliničkim delom gde po potrebi upućuje pacijente za koje je indikovano da imaju takve potrebe.


Posebna specijalnost Doma zdravlja Jedro na koje smo ponosni je konstantna saradnja i razvoj iste sa svim domaćim i inostranim kompanijama svih veličina i potreba za koje pružamo različite usluge za potrebe njihovih zaposlenih. Naša referentna lista koja se svakodnevno proširuje pokazuje koliko kompanija koje imaju veoma visoke standarde sarađuje i svakodnevno usavršava saradnju sa nama.

Dom zdravlja Jedro - pedijatrija

Posebno ističemo odeljenje Pedijatrije koje omogućava stručno praćenje i medicinski tretman dece i adolescenta sa uobičajenim ili kompleksnim medicinskim problemima.

Naši lekari su uvek na usluzi, a za sve dodatne informacije i zakazivanje pregleda pozovite Call Centar 011/7150 715 ili posetite lično Dom zdravlja Jedro.

***Dom zdravlja Jedro je osnovano 2010.godine i nakon 3 godine rasta i razvoja potpisan je Ugovor o preuzimanju od strane MEDIGROUP prve privatne platforme zdravstva u Srbiji.